TÜRKİYE’DE TARIM ÖĞRETİMİNE BAŞLANMASININ 171. YILI KUTLAMA PROGRAMI 10.01.2017 TARİHİNDE DÜZENLENDİ

Etkinlik Tarihi: 13 Ocak 2017 11:18

TÜRKİYE’DE TARIM ÖĞRETİMİNE BAŞLANMASININ 171. YILI KUTLAMA PROGRAMI 10 OCAK 2017 TARİHİNDE ESOGÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ ANK KONFERANS SALONUNDA DÜZENLENDİ.

KUTLAMA PROGRAMINDA PROF. DR. FAHRİ YAVUZ  "TARIM SEKTÖRÜ VE YÜKSEKÖĞRETİMDEKİ GELİŞMELER DOĞRULTUSUNDA TARIM EĞİTİMİNE YENİDEN BAKIŞ" KONULU KONUŞMA YAPTI.

AYRICA FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF. DR. ALİ KOÇ  VE  ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ BAŞKANI ÖZER ÜLKER AÇILIŞ KONUŞMALARI YAPTI. KUTLAMA PROGRAMI, FAKÜLTEMİZDE PROFESÖR, DOÇENT, YARDIMCI DOÇENT, DOKTOR VE YÜKSEK MÜHENDİS ÜNVANI ALMAYA HAK KAZANANLARA AKADEMİK ÜNVAN BELGESİ VERİLMESİ İLE TAMAMLANDI.