ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU
16.08.2021

Doktar Tarım Bilgi Sistemleri firması Türkiye genelinde yürüttüğü bir proje için kısa süreli istihdam etmek üzere öğrenciler aramaktadır.

Firmanın, tüm Türkiye’de örneklem toplama projesi kapsamında ilgili sahada dijital örnek toplayacak kişilere ihtiyaç duyduğu ve öğrencilerimizle paylaşmak üzere Fakültemize ilettiği ilan metni aşağıda olup ilgilenen öğrencilerimiz doğrudan başvuru yapabilirler.

Proje ile amacımız Türkiye’de ekilen ürünleri uydu görüntüleri ile sınıflandırmak ve veri havuzumuzu genişletmek. Bunun için başvuracak adayların bulundukları/yaşadıkları veya gidebilecekleri ilçelerde 250 dijital örnek toplama hedefini gerçekleştirmelerini ve her şehirden 1 kişiyi örnek başına 2 TL ücretlendirme ile kısa dönemli istihdam etmek istiyoruz. Tecrübelerimize göre genç bir kişi günde rahatlıkla 300-400 arası örneklem toplayabilmekte ve günde 600-800 TL arası gelir elde edebilmektedir. Başvuracak adayların mümkünse aracı olan ya da kendi imkânlarıyla araç temin edebilecek 3./4. sınıf ya da mezun öğrenciler olması önceliğimiz. Adaylar, aşağıdaki iletişim bilgilerine mail ya da telefon ile başvurularını yapabilirler.

Başvuruları alan kişi: Melis Küçükyaşar

Tel. No: +90 (554) 679 5603