Asst. Prof. Dr. Yaşar KARADUMAN
- Telephone: +90 222 2393750/(Ext:4821)
- E-Mail:
- Profile: YOK Academic
- Profile: Google Scholar
- Orchid Number: 0000-0003-1306-3572
- Researher ID: AAJ-6853-2020
- Scopus ID: 57191500675
- Research Interests: Grain Technology, Biscuit Technology, Gluten Rheology, Grain Chemistry
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ-2020
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
DOKTORA-2008-2013
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Seçilmiş Yumuşak Ekmeklik Buğday Hatlarında Bisküvilik Kalite Özelliklerinin Araştırılması
YÜKSEK-LİSANS-TEZLİ
EGE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ
Tez adı: Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Tarafından Geliştirilen Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin ve Çeşit Adayı Hatlarının Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Lisans