Toggle navigation
ESOGÜ
TR
|
EN
Anasayfa
FAKÜLTEMİZ
TARİHÇE
FAKÜLTE OLANAKLARI
YÖNETİM
DEKAN
DEKAN YARDIMCILARI
FAKÜLTE SEKRETERİ
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
FAKÜLTE KURULU
FAKÜLTE KOMİSYONLARI
ÇİFTLİK MÜDÜRLÜĞÜ
KADROMUZ
AKADEMİK KADROMUZ
İDARİ KADROMUZ
FAKÜLTE BÖLÜMLERİ
BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ
TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ
ÖĞRENCİ REHBERİ
LİSANS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
YÖNETMELİK VE YÖNERGELER
ERASMUS, FARABİ VE MEVLANA PROGRAMI
STAJ YÖNERGESİ VE FORMLAR
DİLEKÇE VE FORMLAR
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
ARAŞTIRMA
YAYINLAR
PROJELER
KALİTE
MİSYON - VİZYON
KALİTE POLİTİKASI
ZİRAAT FAKÜLTESİ TEŞKİLAT ŞEMASI
ZİRAAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI
FAKÜLTE İŞ AKIŞ ŞEMALARI
GÖREV TANIMLARI
BİRİM KALİTE KOMİSYONU ÜYELERİ
BİRİM KALİTE KOMİSYONU TOPLANTILARI
YAPILMIŞ / PLANLANAN ÇALIŞMALAR
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
TOPLUMSAL KATKI
TÜRKİYE YÜKSEKÖĞRETİM YETERLİLİKLER ÇERÇEVESİ ( TYYÇ)
İÇ PAYDAŞ BİLGİLERİ
DIŞ PAYDAŞ BİLGİLERİ
BÖLÜM KALİTE KOMİSYONLARI
ZİRAAT FAKÜLTESİ KALİTE KOMİSYONU
İLETİŞİM
. . .
TR
|
EN
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Ana Menü
FAKÜLTE BÖLÜMLERİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Gıda Mühendisliği Bölümü için tıklayınız...
https://gidamuh.ogu.edu.tr
Son Güncelleme Tarihi: 10.02.2023
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- BÖLÜM AKADEMİK KADROSU
- PATENT VE YÜRÜTÜLEN PROJELER (2020 YILI)
- GÜNCEL YAYINLAR (2021 YILI)
- ANABİLİM DALLARI (GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ)
- ESKİ FORMAT AKADEMİK KADRO (GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ)