Yeni Yarkalarımız Geldi…
6.08.2024

Bugün (06.08.2024) 625 adet yarkamızı (Tinted Coral) teslim aldık. Başkent Tavukçuluğun kıymetli hizmet ve fiyat desteği ile fakültemizdeki mevcut gezen yumurta tavuklarımızı yaklaşık 2 yılın ardından yenilemiş olduk. 01 Eylül 2024 tarihi itibariyle yeniden gezen tavuk yumurtası satışlarımıza başlayabileceğiz. Günlük üretimimizi yaklaşık 600 yumurtaya çıkararak mevcut kapasitemizi 2 katına çıkarmış olacağız.

Böylece kaliteli, sağlıklı ve taze gezen tavuk yumurtalarımızı birinci elden halkımıza ulaştırmaya devam edeceğiz.

Ziraat Fakültemiz her gün daha da büyüyerek, daha da güçlenerek hem bilim de hem de üretimde etkin aktör olma sürecinde emin adımlarla ilerleyecektir. Üreten bir Ziraat Fakültesinde emeği geçenlere ve bize destek verenlere teşekkür ederiz.