ERASMUS BIP 2024
29.07.2024

Eskişehir Osmangazi, Perugia (İtalya) ve Cordoba (İspanya) üniversiteleri iş birliği ile geçtiğimiz sene birincisi İtalya’da gerçekleştirilen Erasmus BIP programının (Blended Intensive Programmes) ikincisi bu yıl üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. “Akdeniz Havzasında Sürdürülebilir Tarım için Yerel Genetik Kaynakların Kullanımı” başlıklı program kapsamında Haziran ayı içerisinde gerçekleştirilen online derslerin ardından Temmuz ayı içerisinde iki hafta süreyle üç üniversiteden lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenciler ve öğretim üyeleri ile birlikte Ziraat Fakültemizde laboratuvar uygulamaları yapılarak, Eskişehir ve çevre illerde teknik ve kültürel geziler gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimi için harika bir deneyim olan programın gerçekleştirilmesindeki çabalarından ötürü program koordinatörleri Zootekni Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Taki KARSLI’ya, Perugia üniversitesinden Prof. Dr. Emiliano LASAGNA’ya ve Cordoba üniversitesinden Prof. Dr. Juan Vicente DELGADO BERMEJO’ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca online derslerde ve yüz yüze aktivitelerde katkı sağlayan tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile ESOGÜ, Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teşekkür ediyoruz.