Fakültemizden Alpu İlçesini Ziyaret
3.09.2024

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Onur Koyuncu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Volkan Okatan, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. F. Handan Giray ve TMMOB Eskişehir ZMO Başkanı Selma Güder Alpu ilçesinde tarımsal üretim faaliyetleri ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere 3 Eylül 2024 tarihinde Alpu ilçesini ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında öncelikle Tarım ve Orman İlçe MüdürüCemal Sönmez Baş’ın ev sahipliğinde Ziraat Bankası Müdürü Hayati Yıldız ve Pancar Bölge Şefi İsmail Uysal ile görüşmelerde bulundular. Alpu’daki tarımın mevcut durumu, potansiyeli ve sorunları değerlendirilmiştir.

Ardından Alpu Belediye Başkanı Gürbüz Güller makamında ziyaret edilerek belediyenin tarımsal faaliyetleri hakkında bilgi alınmıştır.

Her iki görüşmede de birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulmuş ve Ekim 2024’de ilçede geniş katılımlı bir toplantı yapılması planlanmıştır.