TR | EN
TUBİTAK 2209-A Projesi Başarısı
11.04.2025
Öne çıkan görsel

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2024 Yılı 1. Dönemi” kapsamında, Fakültemiz öğrencilerinin yürütücülüğünde sunulan 9 proje destek almaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Proje Adı

Görevi

Proje Danışmanı

Bölüm

Bazı Yazlık Elma Çeşitlerinde Budama Sonrası Meyve ve Odun Dalı Sayı ve Ağırlıklarının Saptanması

Muhammed DENKTAŞ

Prof. Dr. Yakup Özkan

Bahçe Bitkileri

Spirulina Platensis İlaveli Süt Bazlı Fonksiyonel İçecek Üretimi

Beyza Nur GÖZÜBÜYÜK

Doç. Dr. İlyas ATALAR

Gıda Mühendisliği

Keten Tohumu Tozu ile Dondurma Üretimi

Hilal ÇETİN

Doç. Dr. İlyas ATALAR

Gıda Mühendisliği

Farklı Stabilizatörler Katılarak Üretilen Fermente İnek Sütü-Fındık İçeceği Hibrit Ürünlerin Yapısal Fizikokimyasal Ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi

İnci Sena IŞIK

Doç. Dr. İlyas ATALAR

Gıda Mühendisliği

Mısırda (Zea Mays L.) Kuraklık Stresine Karşı Sirke Uygulaması

Ahmet TIRPAN

Prof. Dr. Süleyman AVCI

Tarla Bitkileri

Soyada Kuraklık Stresine Karşı Sirke Uygulaması

Ebru YILMAZTÜRK

Prof. Dr. Süleyman AVCI

Tarla Bitkileri

Mısır Verimi Üzerine Mikrogranül Gübre Ve Biyostimülant Uygulamalarının Etkileri

Sedat ÖZEN

Prof. Dr. Süleyman AVCI

Tarla Bitkileri

Mısırda Sitrik Asit ve Limon Suyu Uygulamalarının Kuraklık Stresine Etkisi

Melih ERTAŞGİN

Prof. Dr. Süleyman AVCI

Tarla Bitkileri

Türkiye'de Yetiştirilen Bazı Sığır Irklarında Beta-Kazein A1/A2 Varyantlarının Allel Spesifik Pcr Yöntemi İle Belirlenmesi

Cemre ÖZBEK (Yürütücü) Sudem SEVİNÇ (Araştırmacı)

Doç. Dr. Taki KARSLI

Zootekni