“TARIMSAL ARAŞTIRMALARDA ULUSLARARASI İLİŞKİLER” KONULU SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
9.04.2018

Fakültemizde okutulan Tarım Tarihi ve Deontolojisi dersi kapsamında 09.04.2018 tarihinde Ali Numan Kıraç Konferans salonunda “Tarımsal Araştırmalarda Uluslararası İlişkiler” konulu sunumu yapmak üzere Uluslararası Kurak Alanlar Tarımsal Araştırma Merkezi (ICARDA) Türkiye temsilcisi Dr. Mesut Keser katılmıştır.

Sayın Keser sunumunda Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüleri’nin kuruluş misyonu, çalışma ilkeleri ve sürdürülebilir anlayışla projelerin yürütülmesinde önemli olan hususlar hakkında kronolojik olarak bilgiler sunmuştur. Bilgi, görgü ve deneyimlerinin anlatımı yanında öğrenciler için önerilerde bulunmuştur. Yoğun ilgi ile takip edilen konferansa öğretim üyeleri, araştırıcılar ve öğrenciler katılmıştır.