Toggle navigation
ESOGÜ
Anasayfa
FAKÜLTEMİZ
TARİHÇE
FAKÜLTE OLANAKLARI
İDARİ PERSONEL
ZİRAAT FAKÜLTESİ TEŞKİLAT ŞEMASI
ZİRAAT FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ HİZMET STANDARTLARI
GÖREV TANIMLARI
YÖNETİM
FAKÜLTE YÖNETİMİ
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
FAKÜLTE KURULU
ÇİFTLİK MÜDÜRLÜĞÜ
ÖĞRENCİ REHBERİ
LİSANS PROGRAMLARI
AKADEMİK TAKVİM
YÖNETMELİK VE YÖNERGELER
ERASMUS, FARABİ VE MEVLANA PROGRAMI
DİLEKÇE VE FORMLAR
ÖĞRENCİ KULÜPLERİ
FAKÜLTE BÖLÜMLERİ
TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ
ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ
BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ
PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ
TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
AKADEMİK KADRO
İLETİŞİM
. . .
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Ana Menü
FAKÜLTE BÖLÜMLERİ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Genel Bilgiler
Son Güncelleme Tarihi: 02.04.2019
FAKÜLTE BÖLÜMLERİ
TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ
ZOOTEKNİ BÖLÜMÜ
BİYOSİSTEM MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ
BİTKİ KORUMA BÖLÜMÜ
PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ
TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
- AKADEMİK KADRO (GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ)